Antikoncepce a přeslička

Dobrý den, v průběhu minulého týdne mě bolely ledviny a pálilo močové ústrojí. Maminka mého přítele mi doporučila pít čaj z přesličky, užila jsem ho jednou a ulevilo se mi. Chtěla bych se tedy zeptat, jaká bylinky ovlivňují účinnost hormonální antikoncepce? O přesličce jsem se nic nedozveděla. Předem Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, není mi nic známo o tom, že by pití bylinkových čajů ovlivnilo účinky antikoncepčních tabletek. Hezký den.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: