Antikoncepce a zvracení

Dobrý den, vím, že podobných dotazů tu padlo už několik, ale já bych se přece jenom ráda zeptala na mou konrétní situaci. Beru HA Yadine pravidelně v 9hodin večer. Včera jsem to ale trošku přehnala s alkoholem a ve 2 ráno jsem zvracela. Pilulku jsem vzala po jídle a asi hodinu na to jsem začala pít alkohol. A večer den předtím jsem měla styk. Je to 5 hodin a v brožurkách se píše, že problém je, když se zvrací do 3-4 hodin. Ale chtěla jsem znát i váš názor, jestli může být spolehlivost HA snížena a pokud ano, co mám dělat. Protože je víkend a své paní doktorce se teď nedovolám. Moc děkuju za odpověď. Zdraví Vendulka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Vendulko! Za daných okolností si myslím, že účinnost HAK není nijak změněna. Příště tuto situaci předvídejte a když jdete pařit, vezměte piluli už třeba v sedm hodin.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x