Antikoncepce chloe

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, beru antikoncepci jen kvůli pleti. Vadí, když jsem jednu pilulku úplně vynechala? Vadilo by to, kdybych třeba až půl roku poté měla styk? Mělo by to na ochranu před těhotenstvím nějaký vliv? Děkuju.

Odpověď odborníka:

Po zbytek tohoto cyklu byste měla užívat kondom. Když pak začnete užívat další balení, jste již normálně chráněná.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Léčba dotykem: Švédská masáž
Články: Léčba dotykem: Švédská masáž
Masáže zná lidstvo již...
I mráz může poranit kůži
Články: I mráz může poranit kůži
Mráz dokáže kromě krásných...
Koronarografie
Články: Koronarografie
Koronarografie patří mezi...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: