Antikoncepce chloe

Dobrý den,mám takový dotaz,24.3. jsem dobrala žluté prášky atikoncepce chloe a dnes bych si měla vzít už 4 pipulku bílou,jenže bych si chtěla menstruaci posunout,mohu si ji posunout,když jsem již po 21 dnech nezačala novým platíčkem žlutých pilulek? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud chcete posouvat menstruaci, musíte začít opět aktivními tabletami, tj. žlutými.pokud už máte 4.tbl neaktivní, bílou, nelze začít opět žlutou. rozházíte si cyklus a anitkoncepce bude nespolehlivá.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: