Antikoncepce chloe

Dobrý den, chci se zeptat. Užívala jsem antikoncepci Chloe byla jsem s ní velice spokojená. Avšak byla stažena z prodeje a nyní užívám lindynete po které jsem přibrala a velice se mi zhoršila pleť. Chci se zeptat, zda existuje antikoncepce s podobným složením? Nebo mi nějakou doporučil/a. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dotaz spíše směřujte na svého gynekologa, který ví, proč vybral zrovna Lindynette, ale je to velmi šetrná a dobrá antikoncepce. V prvé řadě bych dala čas nové antikoncepci cca 3-6M, až se vše usadí a pokud ne, pak je vhodné ji změnit.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: