Antikoncepce chloe

Dobrý den, již druhým rokem beru antikoncepci chloe. Začala jsem ji brát kvůli kožním broblémům a občas jsem si pilulku zapomněla vzít (v té době jsem neměla přítele). Nyní si pilulky hlídám a beru ve stejnou hodinu (druhým týdnem). Chtěla bych se zeptat, jestli předešlé nedbalé braní pilulek má vliv na aktuální spolehlivost antikopce, když máme nyní s přítele pravidelný nechráněný sex a vyvrcholí do mě.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, důležité je, jak tabletky užíváte nyní. Jestliže je teď užíváte pravidelně, chrání Vás před otěhotněním spolehlivě bez ohledu na to, jak jste je užívala dříve.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: