Antikoncepce chrání

Chci se zeptat. Ma přítelkyně užívá pravidelně Minisiston , a momentálně ma 7 denní pauzu, a dva dny neměla tabletky a měli jsme pohlavní styk, vypadlo nám z hlavy , ze je v pauze a nebrala si prášky, tak se chci zeptat, zdali je riziko otěhotnění, kdyby nedostala menstruace. Díky za odpověď

Odpověď odborníka:

Marku, antikoncepce ji chrání po celou dobu, riziko otěhotnění je nízké, přesto nelze vyloučit. Pokud bude zpoždění, ať si udělá těhotenský test. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: