Antikoncepce -hladina hormonů

Dobrý den, již 2 roky beru HA Diane-35,poslední rok jsem krvácela i během cyklu a při styku,podstoupila jsem kyretáž a pálení děložního čípku.3 měsíce po výkonu lékař vše konstatoval,že je v pořádku,nyní po 4 měsících opět krvácím. Mám pocit,že k tomuto krvácení dochází vždy před dobíráním pilulek a to cca 3-4dny. Chtěla bych se zeptat,jestli může být nedodatečně držena hladina hormonů a mohlo by to způsobovat krváce(špinění) těsně před dobráním pilulek. Existuje HA s vyšším množstvím hormonu?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hormonální antikoncepce s různými hladina hormonů samozřejmě existuje, je ale na ošetřeujícím gynekologovi, aby posoudil, zda ej takterá HA pro kterou ženu vhodná. Co se krvácení týče, může být z různých příčin, přičemž nejčastějsí se jeví infekce. Rozhodně bych tedy doporučil konzultaci s Vaším gynekologem, který rozhodne, jaká vyšetření postoupit a navrhne vhodnou terapii popř. změnu antikoncepce. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: