Antikoncepce maitalon

Dobrý den, už snad druhým rokem beru antikoncepci Maitalon a jsem sní velice spokojená. Moje doktorka mi řekla že nikdy nezažila že by nějaká žena otěhotněla když bere tyto prášky, avšak mě by spíš zajímalo jestli po vysazení těchto prášků není potom velký problém otěhotnět. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Nemusíte mít obavy, otěhotnět můžete hned v další cyklu po vysazení antikoncepce. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: