Antikoncepce mercilon

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak velké je riziko otěhotnění při užívání antikoncepce Mercilon, pokud jí užívám pravidelně, cca ve stejnou dobu? A potom bych se chtěla zeptat, jestli když doberu antikoncepci a začíná sedmidenní pauza, jestli nechráněný styk v sedmidenní pauze před menstruací je pořát chráněn antikoncepcí nebo není?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při pravidelném užívání antikoncepce jste před otěhotněním chráněna. Ochrana před otěhotněním trvá i v 7 denní pauze.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
antikocepce poceti | Od: anna | 18.4.2017 12:34
Dobrý den chtela bych se zeptat jsem
porodila dite a skoncila my
menstrulace a zacala jsem brat
antikocepci mercilam jak my to bylo
receno u doktora a brala jsem ji cca
4dny a pritel se do me dvakrat udelal
tak mam strach jestli uz zacala ta
antikocepce pusobit. Dekuji za dotaz
reagovat
re:antikocepce poceti | Od: uLékaře.cz | 20.4.2017 16:12
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám
lékař mohl odpovědět, poprosím
Vás,
abyste dotaz zkopírovala a
vložila přímo do poradny na
těchto stránkách:
http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař
věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše
bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: