Antikoncepce nyssiela

Dobrý den, před pár dny jsem měla pohlavní styk, můj muž neměl ochranu a dal to do mě ale už dva měsíce beru antikoncepci Nyssiela, ale od doby co jí beru jsem ji párkrát vynechala, dobrála jsem opožděně tablety třeba za den až 3 tablety, proto chtěla bych se zeptat mohu být těhotná ? Protože po našem styku jsem trochu začala krvácet.

Odpověď odborníka:

dobrý den, otěhotnět můžete, pokud neberete antikoncepci pravidelně. test udělejte až v době cca 5 dní po začátku menstruace.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: