Antikoncepce prášky

Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, zda například hodinové zpoždění polknutí prášku antikoncepce má vliv na účinnost ochrany. Vim, že by se prášky měly brát přesně ve stejnou dobu, ale je půl hodina či hodina nějak významná doba? děkuji

Odpověď odborníka:

Takto malý časový rozptyl nemá na účinnost antikoncepce vliv. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x