Antikoncepce tělísko

Dobrý den pane doktore, prosím Vás o radu ohledně antikoncepce. Je mi 45 let, hormonální antikoncepci brát nemůžu kvůli opakované trombóze. Před rokem jsem byla na operaci křečových žil klasickou metodou obě nohy, po půl roce trombóza lýtka, pak opakovaná trombóza opět ve stejném místě. Mám myomy na děloze. Jeden 5 cm. Hormonální antikoncepci se bojím z důvodu trombózy. Mohla bych nějaké tělísko? Děkuji Kamila

Odpověď odborníka:

Ano IUD například s mědí můžete klidně mít. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: