Antikoncepce vedlejší účinky

Dobrý den, svou první HA Flaya beru 4 měsícem. Chtěla bych se zeptat je-li možné, aby HA byla příčinou tinittu? Začalo mi bzučet v uších, šelest a nyní jsem se podívala na vedlejší účinky, kdy mezi vzácnými je uveden tinittus. Setkal jste se někdy s takovým problémem? Taky mě začala trápit těžkost v noze, ztuhlost, chvění. Jsem již objednaná na cévní a taky si říkám jestli za to nemůže HA. Pokud tomu tak bude znamená to, že nebudu jinou HA moct užívat? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud by vaše obtíže způsobovala antikoncepce i když obvykle tinitus nezpůsobuje pak by pro vás byla antikoncepce kontraindikována. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: