Antikoncepce vreya a antibiotika fromilid uno

chci se zeptat kolik dní po vysazení antibiotik Fromilid uno mám počkat než budu moct mít sex beru skoro rok HA Vreya

Odpověď odborníka:

Antibiotika nesnižují účinek antikoncepce zdaleka tak jak se udává, myslím že pokud berete antikoncepci správně pro jistotu by mělo bohatě stačit týden až 10 dní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
ATB a HA | Od: Mik | 4.5.2014 21:19
a má nějaký vliv i to že tyto antibiotika jsem dobrala ve čtvrtek odpoledne a nové platíčko HA začínám brát v neděli večer téhož týdne ?
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: