Antikoncepce yaz

  • Dotaz od: Romana Dujkova
  • Publikováno: 20.6.2009
  • uLékaře.cz

Dobry den chtela jsem se zeptat na antikoncepci Yaz. Chtela bych se o ni vic dovedet, jelikoz jsem uz vyzkousela antikoncepsi Tikvilar a naplast a po obou mi bylo spatne od zaludku. Jsem po porodu a asi jsou na muj zaludek moc silne tak jsem se chtela poradit jestli ta antikoncepce Yaz je setrnejsi uz mam docela strach zkouset neco jineho po tech mych zkusenostech a nevolnostech dekuji za odpoved Dujkova

Odpověď odborníka:

O žádné antikoncepci se nedá dopředu říci, jak ji bude konkrétní žena snášet. I sebešetrnější přípravky mohou u citlivých osob vyvolávat nežádoucí obtíže, takže vám nezbyde nic jiného, pokud vám ji lékař doporučil, ji prostě vyzkoušet..

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: