Artroskopie kolene vs. zlatý stafylokok

Dobrý den zlatý Stafylokok se mi dostal do palce po plastice. Už jsem měla dvoje antibiotika a nepomohly mi. Teď čekám na vakcíny. Jinak si myslím,že operace počká :) Děkuji Vám za odpověď a hezký zbytek večera přeje Veronika

Odpověď odborníka:

V tom případě je posečkání na místě. artroskopie by byla nutná jen při nezbytném stavu, což asi nynější stav není.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: