Aslo,escheri coli

Dceři na stěrech u gynekologa našli escheri coli dostala zanocin.je to nutne užívat ? Prodělala take streptokokovou ang. Ma vysoke hodnoty ASLA.brala pul roku penicilin klesla hodnota jen o trochu.Bylinky nezabrali tak ji druhou krab.Wobenzymu a zas ma ty escheri coli jsem už bezradna moc prosim o radu. Marie

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Marie! Na dálku se mi obtížně radí, neboť nemohu položit upřesňující dotazy. Jinak E.Coli se do pochvy dostává z řiti a na místě je otázka hygieny při stolici, před a při sexu... Nenosit tanga... Na dálku Vám více nepovím, obraťte se na jejího ošetřujícího gynekologa.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Gynekologické operace mohou být příčinou řídnutí kostí
Články: Gynekologické operace mohou být příčinou řídnutí kostí
Osteoporózou a komplikacemi...
I mráz může poranit kůži
Články: I mráz může poranit kůži
Mráz dokáže kromě krásných...
Bronchitida (zánět průdušek)
Články: Bronchitida (zánět průdušek)
Pod pojmem bronchitida se...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x