Aslo zvýšené

Dobrý den chtěla jsem se jen zeptat jestli může být zvýšené aslo po cca 2 letech análních abscesů? děkuji....

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zvýšení ASLO se zánětem v oblasti konečníku pravděpodobně nesouvisí. Nejasnosti řešte s lékařem, který Vám test nechal provést (test ASLO se dělá při podezření na revmatickou horečku jako následek infekce streptokokem, v jiných situacích není důvod jej testovat...).

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: