Autoimunní hypothyreoza

Ještě jedna věc,k tomu mívát staršný třes a brnění po celém těle,nejví ce ruce a nohy a mám pořád pocit jako by se mi třepal hrudník ve vnitř,je to opravdu hrozné,to je vše od té doby co beru tento euthyrox,zhoršilo se mi i vidění a mám pocit špatného soustředění a koncentrace,jsem dost neklidná,to je otázka ještě k té předchozí o snížené funkci št.žlázy,děkuji moc za pomoc

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Míšo, nejlepší opravdu bude, abyste si zašla za vaší prakticku lékařkou, vše jí vypověděla a aby se případně udělali krevní testy hned a ne až za půl roku nebo kdy to máte jít na tu endokrinologii. Doporučovala bych vyšetřit nejen glykemii, ale také ionty (Na, K, Cl, Ca, P, Mg), funkci ledvin, možná i nadledvin (ale to bude asi muset udělat endokrinolog). Více vám bez podrobnějšího vyšetření a osobního pohovoru asi neporadím. Držím palce.

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Dostanu infarkt nebo mrtvici? Zeptejte se kalciového skóre
Články: Dostanu infarkt nebo mrtvici? Zeptejte se kalciového skóre
Onemocnění srdce a cév je...
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
Když se řekne srdeční infarkt
Články: Když se řekne srdeční infarkt
Srdeční infarkt je běžně...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nová léčba rakoviny ledvin: v hlavní roli kmenové buňky
Inkontinence
Články: Inkontinence
Močová inkontinence je...
Kouříte? Zabíjíte tím zdravé bakterie v ústech
Články: Kouříte? Zabíjíte tím zdravé bakterie v ústech
S novým objevem přišel tým...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: