Chlamidie trachomis

Dobrý den ještě se chci zašeptat dostal jsem na chlamydie trachomis antibiotika Doxybene na 10 dní ale po 5 dnech necítím žádnou změnu je to normální nebo bych měl zajít za lékařem nebo je mám dobrat a pak jít na kontrolní náběry? Asi mi jedny antibiotika na Chlamydie nepomažou nebo ano? Jsou nějaké prášky volně prodejné na zvýšení imunity proti chlamydiím. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pomoci mohou pouze antibiotika. Měl byste je dobrat a jít na kontrolu. Proti chlamydiím funguje pouze bezpečný sex.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: