Chloe a ospen

Dobrý den,již sem si četla Vaše předchozí odpovědi že antibiotika ospen mohou snizit ucinnost antikoncepce chloe,tak se chci zeptat zda staci misto kondomu pouzit naky druh spermicidniho gelu popripade jaky,dekuji predem za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nepamatuji si, že bych odpovídala na tento dotaz. Domnívám se spíše, že vliv antibiotik na snížení účinku antikoncepce se přeceňuje. Pro váš pocit jistoty dočasně samozřejmě používejte další způsob ochrany. Spermicidní gel je dostačující. V lékárně vám s výběrem pomůžou.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x