Citalec

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat brala Escitalopram a po 17dnes mi mírně napuchnul jazyk a blbě se mi polykalo.Tak mi ho lékařka změnila na Tianeptin a ten jím teprve 12den a našla jsem ještě,že tomu Escitalopramunje podobný Citalec a tam v příbalovém letáku nic nepíšou o aler.reakci.Myslíte,že by mi mohl ten Citalec sednou pokud mi teda nesedne ten Tianeptin?Mě bylo totiž po tom Escitalopramu velmi dobře.Děkuji moc za odpověď...

Odpověď odborníka:

Milá Leono. Chcete-li dál riskovat a zkoušet léky ze segmentu,který Vám způsobil závažné nežádoucí účinky a nepohodu,zkoušejte další antidepresiva z řady SSRI,je jich ještě poměrně hodně. ...Léky by nám neměly " sednout". Měly by nás uzdravit, abychom co nejdříve žádné léky nemuseli brát. Já používám k léčbě zkušenost a poznatky moderní psychologie,která chemii nepotřebuje. S pacienty pracuju a zajímá mě jejich osud,city i vztahy. Jediný lék,který používám je homeopatikum,které nemá žádné nežádoucí účinky a pomáhá. Pokud Vás zajímá má varianta,můžete mě oslovit na adrese mens-sana@seznam.cz Rád Vám pomohu. Budu ovšem potřebovat to, co jsem výše napsal- Váš příběh.Pokud Vám cokoliv brání,abyste se mi svěřila,mohu Vám poslat alespoň důležité rady,které mým pacientům pomáhají. Nemám totiž ve zvyku léčit serotoninové receptory ale živé lidi s jejich konkrétními bolestmi a strachem. Děkuji Vám za důvěru a srdečně Vás zdravím. Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x