Condylomata

Dobry den, na gynekologii mi Dr.objevila kondylomata kolem konecniku predepsala mi a uzivam wartec krem jsou to prvni 3 dny co si to tim potiram a dnes me konecnik zacal neprijemne palit nevim zda je to tim ze to odpadava a nebo mi ten krem nesedi. A taky bych mela otazku ktera mi lezi v hlave mam dlouhodobeho partnera takze jsem s nikym jinym pohlavni styk nemela. Pritel byl taky panic mela bych byt jedina s kterou mel sex pritel zadne bradavicky nema ale hlavne trapi me jestli to ze mam tuhle nemoc znamena ze me pritel podvedl ten to chytil od te zeny a ja zas odneho? Muzu kondylomata pouzit jako dukaz ze mi byl nevetny ? Nebo je pravdepodonnost ze jsem se nakazila jinak ale jedine co me napada- jednou me premlouvíl l análnimu sexu nelibilo se mi to a tak se vratíl k pohlavnimu ale nedalo mu to a zkusíl znova do analu a snad hned na druhy den jsem si to nahmatála prave kolem konecniku mohla bych se teda i takhle nakazit ? Omlouvam se za zdlouhavou otazku. A predem Vam moc Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Přenos kondylomat je teoreticky možný i nepohlavně, ale ve vašem případě se domnívám , že ten anální styk je jednoznačným spouštěčem. Nicméně to, že se bradavička objevila už druhý den je dost neobvyklé, inkubační doba bývá týdny, i měsíce, takže je otázka, zda skutečně jde o kondylomata. Zarudnutí a podráždění v místě aplikace je běžné, asi by bylo vhodně léčbu krátkodobě přerušit do zklidnění.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: