Condylomata

Dobrý den asi před rokem mi lekář diagnostikoval condylomata nasadil mi wartec po několika měsícich se zmenšili ale ještě něco málo zůstalo,tak mi předepsala paní doktorka takový roztok bohužel už nevím jak se jmenuje po něm po pár týdnech zmizeli,ale zase za pár týdnů se mi vrátili sice ne vtakovíém množství ,ale pár pupinků v oblasti uzdičky se mi objevili,barvy kůže možná i malinko bílé barvy..chtěl bych se zeptat jestli je to závažné nebo jak dál postupovat? moc děkuji za opověd..

Odpověď odborníka:

Kondylomata se mohou opakovaně vracet, je to poměrně časté. Můžete zopakovat léčbu Wartecem, nebo podstoupit chirurgické odstranění, ev. zkusit i homeopatii. na mytí používejte mýdlo se stříbrem Nasil.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: