Condylomata

Dobrý den, nedávno jsem si všiml drobných útvarů, nebolí nesvedi nic. Mám strach že jde o condylomata. Ke kožnímu jdu za měsíc a nerad bych ohrozil partnerku. I když ona tvrdí že mě taktozna celé dva roky co jsme spolu. Děkuji za radu

Odpověď odborníka:

Pokud se ty útvary tak dlouho nemění co do velikosti a tvaru, pak zcela jistě nejde o kondylomata. Takový stav nevyžaduje žádnou terapii.

Doc. MUDr. Jaroslav Zvěřina, CSc.
Doc. MUDr. Jaroslav Zvěřina, CSc.

Specializace: Psychiatrie, sexuologie
Pracoviště: Sexuologický ústav VFN v Praze a 1. LF UK

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: