E coli

Dobrý den chci se zeptat ve 34 týdnu my byl odebrán ster s pochvy na e coli..a je pozitivní,může to mít nějaký vliv na miminko? Do poradny jdu až 11.5. Jak mám do té doby postupovat..svědění,ani pálení při močení nemám..byla jsem v termálních lázních je možné že jsem to dostala z toho. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den , E coli je přítomna ve stolici , čili v lázních jste to asi nechytla ... do pochvy se nejčastěji dostane z kůže kol konečníku .. pochva se moc neubrání neb nemá v těhotenství to správně kyselé prostředí . tento infekt pokud nečiní klinické obtíže není nutné proléčit antibiotiky , v lekárně kupte lactofeel a proveďte opak výplachy . miminu neuškodí , pochvě prospěje

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: