Fibroadenom, cytologický stěr

Dobrý den, v 3/2011 mi byla provedena biopsie s benigním výsledkem. na kontrole v 9/2011 mi byla doporučena extirpace- hraniční velikost, hypeochogenita nepravidelně polygonální konf. vel. 20,4 mm x 18,3 mm x 13,3 mm, v témže období jsem podstoupila cytologický stěr, který není v pořádku, chtěla jsem se zeptat, zda existuje souvislost s FA v prsu a cyt. stěrem. Na opakovaný stěr jdu 11/2011. HA beru již 9. rokem. Gynekologické obtíže pociťuji. Je možnost být gynekologicky léčena ( i v případě možného HPV) a zároveň podstoupit odstranění FA ? Děkuji za odpověď, Pavla - 28

Odpověď odborníka:

Souvislost FA prsu a cytologickým nálezem z čípku není, obojí léčbu je možno podstoupit souběžně příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: