Ha

dobry den chci se zeptat na nelya antiko jestli je vhodna pro me v 54.letech jestli ji muzu porad brat bez prestavky beru ji 3mesic jinak mam cystu na vajecniku mela jsem 45 a tedka 38 muze se zmensovat vadi to moc kdyz je cysta doktorka mi rekla ze to nevadi ze se nemusi operativne odstranit ze neni nebezpecna je to pravda? jak dlouho muzu nelyu brat bez prestavky nebudu mit menzes? kdyz ji budu porad brat? dekuji zdravim

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antikoncepci po 50 letech věku předepisuji jen vyjímečně. Cysta není vždy stejná, chtělo by to podbrobnější popis, bez toho se nelze vyjádřit. Jaké máte FSH, že ještě užíváte antikoncepci, která je i tak riziková a v tomto věku riziko rozhodně neklesá (embolie, tromboza, mrtvice, infakrt, ..)

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: