Ha

Vážený pane doktore, či paní doktorko, obracím se na Vás s pravděpodobně paranoidním dotazem. Kolem 24 hodiny jsem si vzala prášek HA a další ráno od 8 do 10 jsem měla asi 3x velmi řídkou stolici. Samozřejmě vím, že nebezpečí nevstřebání hrozí do 4 hodin od polknutí... nicméně mě zajímá, jestli je možné, že kdybych nešla spát, že by ten průjem přišel do těch 4 hodin a takhle jsem ho zaspala? Nebo by mě nutkání probudilo? Děkuji za odpověď a přeju hezký den.

Odpověď odborníka:

Průjem nelze zaspat. Nedomnívám se,že řídká stolice byla způsobena tabletou HA,šlo o zcela náhodný souběh.

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: