Ha a těhotenství

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zdali mohu otěhotnět,když užívám antikoncepci Lindynette a můj přítel se do mě udělal???Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, otěhotnět samozřejmě můžete, spolehlivost hormonální antikoncepce není stoprocentní. Přesto ale, pokud ji užíváte podle návadu, je riziko minimální. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: