Ha minerva a zázvorový čaj

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda mi pití zázvorového čaje mohlo nějak ovlivnit antikoncepci. Užívám Minervu druhým rokem. Popřípadě, jak je to třeba s kapkami na kašel-jako Stoptussin, nebo Ambrobenne? Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, ani jeden přípravek nesnižuje účinnost antikoncepce.jen některá antibiotika.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: