Ha po konizaci

Dobrý den, jsem rok a 3 měsíce po konizaci děložního čípku. Je mi 38 let a mám již dvě děti. Od zákroku neužívám HA, ale teď po jedné nepříjemnosti začínám velmi vážně zvažovat opětovné užívání. Nehrozí nějaké riziko, když začnu po roční pauze opět brát Yasminelle? Jde mi o přechodnou dobu cca 3 měsíců, jelikož manžel se chystá na sterilizaci. Velice děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antikoncepci můžete užívat i po konizaci děložního čípku. Nemusíte se obávat žádných mimořádných rizik.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Masáž srdce je při první pomoci důležitější než umělé dýchání
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x