Hiv

Je možné nakazit se HIV přes pomazánku? Jestli ano jaké by muselo být množství? Děkuji hezký den.

Odpověď odborníka:

Není to moc pravděpodobné, v pomazánce by musela být krev nebo jiná tělní tekutina obsahující nákazu a ta by se musela dostat do kontaktu v Vaší krví, tj. Vy byste musela mít někde na sliznici nebo na kůži, která by přišla do intimního kontaktu s pomazánkou, krvavou oděrku nebo ránu.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x