Hiv

Dobrý den, před 8 týdny jsem měl "nechráněný" orální styk, kdy došlo pouze jedenkrát k políbení konce penisu, poté jsem dal ruce do vagíny ( ale s rukavicemi). Během těchto 8 týdnů jsem neměl ani teplotu, ani vřed na penisu, noční pocení, afty v ústech, ani další příznaky příznačné pro primoinfekci. Nechal jsem si dělat testy na kapavku a chlamydie - negativní, testy na syfilis jsem si nedělal, protože jsem neměl vřed, na HIV po těchto 8 týdnech - taky negativní ( za měsíc si je udělám znovu) a teď mě začaly bolet klouby, občas na koleni a taky na prstech na rukou a na zadní části krku, ale jen na levé straně. Občas mi slzí obě oči, i když levé oko mi slzelo už před tímto stykem. Je možný příznak HIV pouze bolest kloubů? A jak vypadají zvětšené uzliny v podpaží? Je možné, aby to bylo velikosti elipsy cca 8 x 4cm ( možná to je jen tuk) nebo to je jen bulka v průměru 1-2 cm? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Vaše obtíže by spíše odpovídaly chlamydiové infekci, ale domnívám se, že podle vašeho popisu je nákaza prakticky vyloučená.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: