Hiv

U lékaře mi brali krev z prstu, když jsem přišla s tím, že mi není dobře od žaludku. Po té mne poslali ještě na odběry kvůli celiakii a rovnou i cukrovce a cholesterolu. Kdyby jsem měla vir HIV, z testů to nepoznají, to vím. Ale chtěla jsem se zeptat, zda- li by aspoň něco naznačovala, že něco není v pořádku.

Odpověď odborníka:

Ne, z běžných odběrů se nakažení virem HIV nepozná vůbec. To byste již musela mít infekci rozjetou. Vyšetření HIV se provádí z krve úplně jinou metodou, než vyšetření běžných.

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: