Hiv - odpověd pro mudr. eva dogoši

Vyšetření bylo provedené jen u partnerky týden po styku. Já se chystám vyšetřit na HIV buď měsíc nebo dva po styku. Ale co jsem se dočetl na http://www.aids-pomoc.cz/ca_priznaky_hiv.htm , tak se mi nejaké příznaky zdají být podobné (konkrétně ty co jsem psal v předešlém dotazu). Snad to jsou jen nervy. Partnerka trpí co vím pouze Leukemii.

Odpověď odborníka:

Některé příznaky se sice u HIV infekce objevují, ale jsou to naprosto nespecifické příznaky, které vyvolává řada jiných infekcí a chorob. První projevy se u HIV objevují až po několika týdnech od infekce a jedná se nejčastěji o "chřipkové" příznaky a zvětšené uzliny.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: