Hormonalni antikoncepce

Dobry den. Pátym rokem beru hormonalni antikoncepci Lindynette. Nikdy jsem s ni nemela problem. Ted jsem si nechtela delat pauzu na menstruaci a zacala jsem hned po dobrani jednoho platicka brat druhe. Dnes mam brat sedmou pilulku ze druheho platicka, ale na toaletnom papire jsem mela trochu krve ne moc,zabarveni do ruzova. bricho trochu citim jako kdyz to mam dostat. Vetsinou si delam pauzu na menstruaci, naposled asi pred rokem jsem si neudelala pauzu, ale nemela jsem s tim zadny problem. Je to prosim mozne, ze by se menstruace i pres nevynechani pauzy "ozvala"? Děkuji

Odpověď odborníka:

|Je to možné, při kontinuálním užívání se slabé krvácení může vyskytnou,ale mělo by ustat a být velmi slabé. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Počítačová tomografie (CT)
Články: Počítačová tomografie (CT)
Počítačová nebo computerová...
Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Články: Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Plicní nádory jsou smutným...
Jak jste na tom s hořčíkem?
Články: Jak jste na tom s hořčíkem?
Trápí vás problémy se zády...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: