Hormonální antikoncepce

Dobrý den, beru hormonální antikoncepci a mám dva dotazy, jen pro jistotu: 1) vždycky jsem si prášek brala dopoledne, tak kolem deváté hodiny, teď bych si ho chtěla brát odpoledne v 15.00 - nevadí to? 2) Takže pátý den si ho již beru v 15.00, ale včera jsem si ho vzala až v 19.00 a mezitím jsme měli s partnerem pohlavní styk - bez kondomu - je zde nějaká pravděpodobnost, že bych mohla otěhotnět? V příbalovém letáku se píše, že do 12 hodin od pravidelné hodiny to nevadí. Už několikrát jsem si ho vzala později, ale neměla jsem mezitím pohlavní styk. Mockrát děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, 1)nevadí, 2)stejná, jako kdybyste užila tabletku v 15 hodin.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: