Hormonální antikoncepce

Dobrý den. Užívám HA lindynette, chtěla jsem se zeptat omylem jsem místo sedmidenní pauzy v užívání udělala pouze šestidenní pauzu. Jak pokračovat v užívání HA? Je možné abych po zkrácené pauze otěhotněla? děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Ne k otěhotnění by dojít nemělo, pokračujte zcela normálně v užívání příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: