Hormonální antikoncepce

Dobrý den,s lékažem jsem se dohodla na změně HA, předtím však chce udělat UZ a testy na hormony.UZ má být udělán 12-14.den cyklu.Potřebuji poradit, zda je tím myšleno, ihned vysadit dosavadní nevyhovující HA nebo ji dobrat (na doužívání zbývá ještě týden) a další již brát nezačínat. děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Leno! Domnívám se, že váš gynekolog chce ultrazvukové vyšetření provést poté co doberete balení antikoncepce, které máte nyní načaté, pak začnete menstruovat a další balení již užívat nezačnete. Bylo by ovšem nejlépe, kdybyste tuto otázku položila přímo vašemu lékaři. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: