Hormonální antikoncepce

Dobrý den, beru HA a během posledních 3 měsíců jsem nedostala menstruaci, pohlavní styk jsem neměla. Doktor mi řekl, že se to může vyskytnout a je to normální. Jenže teď během období, kdy jsem měla mít menstrauci, jsem měla nechráněny pohlavní styk. Hned poté,jsem si vzala HA. Je možné, že bych mohla otěhotnět? Případně, kdy je vhodné si udělat těhotenský test? děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Nevím kdy jste měla měsíčky naposled pro jistotu si po 10 dnech od styku udělejte gravitest jinak pokračujte v antikoncepci a pro jistotu po dobu 10 dní použijte ještě kondom, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: