Hormonální antikoncpce a průjem

Dobrý den, v sobotu jsem si vzala v obvyklých 21. hodin po sedmidenní pauze první tabletku Bonadea z nového platíčka. Následující čtvrtek jsem měla v průběhu dne několik řidších stolic (od rána do odpoledne, přibližně 4 jako reakce na stres před zkouškou). V průběhu sedmidenní pauzy jsem měla jinak nechráněný pohlavní styk. Jinak jsem tabletky užívala pravidelně. Je vše v pořádku nebo se mám obávat možného snížení antikoncepčního účinku a jak případně dále postupovat? Děkuji za Vaši odpověď, hezký den

Odpověď odborníka:

Zpětně nic nevyřešíte, ale pokud jste v pauze normálně odmestruovala nemusíte se obávat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: