Hormonální injekce na vyvolání menstruace v 2,5 měsíci těhotenství

Dobrý den, již jsem se dočetla, že injekce na vyvolání menstruace by neměla být pro plod nějak škodlivá, zajímalo by mne ale, zda může nějak ovlivnit samotný hormonální vývoj plodu, pokud jsem měla v cca 10tt v sobě více estrogenu. Někde jsem také četla, že může vyvolat potrat, i když to mne paní doktorka ujistila, že není pravda a také se tak nestalo. Díky moc A.

Odpověď odborníka:

Vaše lékařka má pravdu injekce na vyvolání, která obsahuje jen gestageny rozhodně plodu neublíží a potrat vyvolat nemůže, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: