Hpv virus

Dobrý den, před dvěma roky se mi objevily genitální bradavice, které jsem vyléčila pomocí masti. Od té doby se mi zatím nic nevrátilo a chtěla bych se zeptat, zda mám nyní virus v sobě a mohla bych nakazit svého partnera nebo virus může vymizet. A zda kdybych chtěla darovat krev, může to být problém?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, virus mohl vymizet, stejně tak mohl zůstat. Existuje i vyšetření na přítomnost HPV. Krev darovat můžete.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: