Hydrokéla

Dobrý den, našemu 4-letému synovi byla diagnostikována oboustranná hydrokéla. Také má jen částečně přetaženou předkožku. Jsme tedy nejspíš jasní adepti na operační řešení, na chirurgii v naší dětské nemocnici chtějí ale zákrok provádět nadvakrát - nejdřív jednu stranu a za 2 nebo 3 měsíce druhou. Chtěla jsem se jen zeptat, je to běžný postup? Doufala jsem, že to syn bude mít za sebou už napoprvé... Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, operační postup se odvíjí o konkrétního nálezu. Popsaný postup je možný.

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: