Hydrokéla

Dobrý den, prosím o radu - paní doktorka nám při preventivní prohlídce sedmiletého syna řekla, že má hydrokélu (hydrokéla bilat.velikost testes) a odeslala nás na ultrazvuk. Zatím jsme jen objednaní, ale chci se zeptat - v případě, že hydrokélu potvrdí - je nutná operace? Předem děkuji za odpověď. S pozdravem a přáním hezkého dne Helena

Odpověď odborníka:

Dobrý den, operace není nutná za každou cenu. Hydrokéla by neměla ničemu zásadně vadit. Pokud by však nezmizela nebo se zvětšovala, byla by operace na místě

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rychlý průvodce rakovinou prostaty aneb Co je dobré o této nemoci vědět
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
Extáze – nejen droga lásky
Články: Extáze – nejen droga lásky
Každá lidská bytost má...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Co se skrývá za pocitem studených rukou a nohou?
Články: Co se skrývá za pocitem studených rukou a nohou?
Pocit studených rukou a...
Měření nitroočního tlaku
Články: Měření nitroočního tlaku
Vyšetření nitroočního tlaku...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: