Hysterektomie

Dobrý den, dne 18.5.2016 jsem byla na hysterektomii, 1.den po operaci jsem zakrvácela, paní doktorka mě prohlédla a řekla mi, že si mě budou muset přispat a udělat jeden steh, říkala mi že tam mám i sraženinu, pak se pan Primář ale rozhodl jinak a dali mi tam 3 longety, pak už bylo všechno v pořádku, bez bolestí. Po týdnu doma jsem šla na kontrolu ke své gynekoložce a ta mi řekla, že mám začínající zánět a že je tam sraženina, nasadila mi ATB Doxyhexal 200 mg, po kterých mi bylo špatně, šla jsem tedy znovu ke své gynekoložce a ATB mi změnila na Zinnat 500 mg. A když jsem se ptala jak se bude řešit ta sraženina, řekla mi, že ty ATB tu sraženinu rozpustí, je to možné ? Mám strach, abych nemusela znova do nemocnice. Nebo, aby mi ta sraženina nezpůsobila komplikace. Děkuji za Vaši odpověď a Váš čas.

Odpověď odborníka:

Je potřeba vyšetření včetně ultrazvuku a podle umístění a velikosti hematomu rozhodnout o dalším postupu hematom se někdy skutečně může sám vstřebat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: