Kinedryl a stitna zlaza

Dobry den, jiz delsi dobu pozoruji jiste zdravotni problémy. Podle internetu to nejspise vypada na stitnou zlazu. Jedna se o unavu i pri vydatnem spánku, spatna psychika, obcasne buseni srdce, ktere za chvilku prejde, vyssi tlak, bolest jakoby za očima, obcas se mi trošku tresou ruce, menstruace vymizela, ale mam zavedene tělísko jaydess...k lekari jsem se zatím nedostala a v patek odjíždím na dovolenou...potrebuji si vzit na cestu kinedryl, ale v příbalovém letaku je napsano, ze se musi s velkou opatrnosti uzivat pri zvysene funkci stitne zlazy. Mohu si kinedryl vzit i s temito priznaky? Zda je to stitna zlaza nevím, pouze tak usuzuji z priznaku. Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Kinedryl si vzít můžete. Pokud nestihnete vyšetření před odjezdem, doporučuji užívat Magne B6 2x denně 1 tbl. - je vhodný při bušení srdce a vyčerpání, jeho užívání je zcela bezpečné. Po návratu vyhledejte lékařskou pomoc.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: