Klacid 500 a lozeprazol

Vážená paní doktorko,mám kašel od 1.10.2014, byla mě odebrána krev ve FKN Brno Bohunice a zjištěny chlamydie atd. Dnes předepsán lék Klacid 500.Používám také lék Lozeprazol proti zánětu jícnu Můj dotaz - je tato kombinace možná bez vedlejších účinků. Za Vaší odpověď děkujem Vladimír

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Ano, tato kombinace je možná a celkem běžná. Klacid budete pravděpodobně užívat celkem 3 dávky - dle doporučení.

MUDr. Andrea Marčíková Vitkovská
MUDr. Andrea Marčíková Vitkovská

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: privátní ambulance TRN Kroměříž

Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: